0418-661283

Actuele en correcte informatie

PROCLAIMER

Juijn streeft naar actuele en correcte informatie op deze website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd incorrect en/of incompleet is. U kunt dan ook géén rechten ontlenen aan de informatie op onze website. Juijn aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website.  Komt u iets tegen dat niet correct of verouderd is? We stellen het op prijs als u ons dat laat weten.

E-mailgebruik

Alle informatie, die u ons doorgeeft, behandelt de gemeente vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruikt de gemeente uitsluitend waarvoor u deze heeft doorgegeven. Juijn behandelt uw e-mail vertrouwelijk, maar sluit niet helemaal uit dat een e-mail door derden ingezien wordt.

Wij stellen alles in het werk om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres of als reactie via het contactformulier op de site binnenkomen, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden.

Afbeeldingen website

Wilt u meer informatie over het gebruik van beeldmateriaal van deze website, neem dan contact op.

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website soms ook websites bezoeken die niet van ons zijn. Juijn heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.